SOUHLASÍM - JSEM STARŠÍ 18-ti LET

Omezení prodeje tabákových výrobků, elektronických cigaret a alkoholu osobám mladších 18-ti let dle zákona č.379/2005 Sb. o opatřeních k ochraně před škodami působenými tabákovými výrobky, alkoholem a jinými návykovými látkami a o změně souvisejících zákonů ve znění zákonů č. 225/2006 Sb., č. 274/2008 Sb. a č. 305/2009 Sb.


Ano       Ne

Liquid LIQUA 4Pack Cookies 4x10ml 3mg

Lahodná chuť sladké máslové sušenky.

339,00 Kč
S DPH
Počet
skladem

Všechny příchutě jsou dostupné v různých silách nikotinu. Vyvážený poměr 50%PG a 50%VG zajišťuje skvělé podání chuti i dostatečnou tvorbu páry. Jsou vhodné do většiny současných modelů elektronických cigaret. Ideální však jsou do atomizérů s menšími přívody e-liquidu, a také do těch, které jsou určeny pro potahování stylem pusa-plíce (MTL - klasické šlukování). 

Náplně LIQUA jsou vyrobeny z těch nejkvalitnějších ingrediencí a samozřejmě splňují všechny standardy a světové certifikace. Vyráběny jsou v přísně kontrolovaných laboratořích, můžete se tedy samozřejmě spolehnout na prvotřídní kvalitu.

Pohodlné je i plnění elektronické cigarety, které zvládnete díky kvalitním lahvičkám a kapátkům během několika vteřin. Lahvička má dětskou pojistku – pro otevření tak musíte víčko zamáčknout a zároveň odšroubovat.

Výrobce: Ritchy EU s.r.o. - Česká republika

Použití: náplň do elektronické cigarety

Obsah balení: Liqua 1 x 10ml 

DALŠÍ PŘÍCHUTĚ LIQUA 4PACK NAJDETE ZDE

Ritchy
Nové
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.