SOUHLASÍM - JSEM STARŠÍ 18-ti LET

Omezení prodeje tabákových výrobků, elektronických cigaret a alkoholu osobám mladších 18-ti let dle zákona č.379/2005 Sb. o opatřeních k ochraně před škodami působenými tabákovými výrobky, alkoholem a jinými návykovými látkami a o změně souvisejících zákonů ve znění zákonů č. 225/2006 Sb., č. 274/2008 Sb. a č. 305/2009 Sb.


Ano       Ne

Příchuť VINC Shake and Vape 12ml Apple Tornado

Parádní kombinace červených a zelených jablek s dávkou sladké máty a větrového eukalyptu.

199,00 Kč
S DPH
Počet
skladem

Zkratka VINC = VAPING IS NOT a CRIME (vaping není zločin).

Příchutě od českého výrobce vyrobené legendárním Opičákem z ingrediencí té nejvyšší kvality. Výroba probíhá za nejpřísnějších hygienických standardů ve farmaceutické laboratoři výhradně v České republice ze surovin pocházejících z EU a je dbáno na nejvyšší stupeň kvality. Veškeré tyto výrobky prošly testy zdravotní nezávadnosti na Vysoké škole chemicko technologické, mají vyhotoveny bezpeční listy a jsou zapsány v příslušných legislativně požadovaných evidenčních systémech. 

Balení obsahuje 12 ml koncentrované příchutě pro namíchání liquidu v 60 ml lahvičce. Uživatel přidá do lahvičky s koncentrátem 50 ml báze nebo boosteru dle svých preferencí, uzavře ji, zatřese s ní a má hotový e-liquid.

Jedná se o koncentrát, který se přimíchá do báze obsahující propylenglykol a / nebo rostlinný glycerol. Příchuť může být použita pouze jako aroma do bází, nejedná se o hotový liquid. Neobsahuje nikotin. Při míchání používejte ochranné pomůcky. Tento produkt je určen výhradně pro domácí míchání náplní do elektronických cigaret. Doporučená doba zrání je 2 týdny.

PRO BÁZI A BOOSTER KLIKNĚTE ZDE

VINC
FLAVOR-VINC-APPLE
Nové
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.